NIEUWS, TEXEL-PLAZA

Mooie prijzen te winnen met EK-spel

Door Henk Cornelissen
Gepubliceerd: Donderdag 10 Juni 2021
787 x bekeken
Ter gelegenheid van het toernooi om het Europese voetbalkampioenschap voor landenteams, heeft Texelse media, uitgever van het weekblad Texel dit Weekend en deze , een EK-spel georganiseerd. Daarmee kunnen aantrekkelijke prijzen worden gewonnen. Het gaat erom te voorspellen hoeveel doelpunten er tijdens het toernooi worden gescoord en hoe vaak er een gele kaart wordt getrokken voor een overtreding. Het gaat dus om twee totalen over alle wedstrijden van het toernooi. Onder de deelnemers die deze getallen weten te raden worden drie prijzen verloot. Raadt niemand ze, dan gaat het erom wie deze aantallen het dichtst heeft weten te benaderen. De voorspellingen kunnen worden ingeleverd tot en met vrijdag 11 juni per e-mail aan redactie@texelsemedia.nl.

De prijzen De derde prijs is een cadeaubon ter waarde van € 50,- van Texels Wonen, de tweede prijs een kartingbon van Karting Texel ter waarde van € 100,- en de eerste prijs is een dinerbon ter waarde van € 150,- bij restaurant Quinty’s.

Het toernooi Het eindtoernooi wordt gespeeld van vrijdag 11 juni tot en met zondag 11 juli. Er wordt gevoetbald in elf landen. In totaal worden 51 wedstrijd gespeeld. Het Nederlands Elftal komt voor het eerst in actie op zondag 13 juni. Oranje is ingedeeld in een poule met Oekraïne, Oostenrijk en Noord-Macedonië en speelt deze drie wedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Meer over deze actie is te lezen in ons gratis weekblad Texel dit Weekend.