BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
170142x bekeken
Daan van Loenhout is een veelzijdig kunstenaar. Licht-kunst, sculpturen, schilderijen en tekeningen maakt hij als vrij werk maar ook in opdracht.
De veelzijdigheid van Daan komt niet alleen tot uiting doordat hij schilderijen maakt in olieverf en aquarel, houtskooltekeningen, maar ook uit de diversiteit van onderwerpen. In de catalogus op zijn website en in zijn eigen galerie kunt u kennis maken met Licht-kunst schilderijen en sculpturen
In de zomer geeft Daan van Loenhout tekenles bij of in natuurboerderij Plassendaal. Daarnaast kunt u zich als groep aanmelden en in overleg een cursus of workshop samenstellen, hetzij schilderen of tekenen, buiten of binnen.
Het atelier van Daan van Loenhout ademt ambacht, passie voor zijn thema's, warmte, licht en kleur
Kunstacdademie Arnhem 1984 Reclametekenen 1985-2000,1990-2014 trompe l'oeilmuurschilderingen in binnen en buitenland, 2013-2014 Licht-kunst objecten 2014 delname kunstevenement 'Klifhanger' in Den Hoorn: installatie in 'Orgelatelier' ge´nspireerd op de filosofie van William of Ockham
Filosofie als inspiratiebron. Op Texel wonen is per definitie omgeven worden door water, verbonden zijn met de kosmos vanwege de heldere sterrenhemels. Maar ook met mensen verbonden zijn, want op een eiland ben je meer op elkaar aangewzen dan in een grote stad. Ideale bodem voor kunst en filosofie.
Daan van Loenhout; Texels Kleurboek voor volwassenen
Atelier Daan van Loenhout
Genteweg 1
1794 HK Oosterend
T: 06-19197840

Openingstijden
Het atelier in stolpboerderij 'De Goede Verwachting' is geopend dinsdag woensdag donderdag en zondag van 11-17 uur.