BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
148131x bekeken
Café Onder de Pomp is het oudste café van De Koog. Onder de Pomp is de naam die het café vroeger had, voordat het onder de vorige uitbater het Proeflokaal van Texel werd. Veel vaste gasten uit De Koog noemden het café echter nog steeds bij de oude naam; vandaar dat deze nu in ere is hersteld.
Wij hebben veel speciaalbieren op voorraad, waaronder alle Texelse bieren, maar ook alle Trappisten-bieren. Zo verkopen wij zelfs het zeldzaamste en lekkerste bier ter wereld: de Westvleteren Trappist. Daarnaast serveren wij ook veel speciaalbieren, die via een bierclubje zijn ingekocht.
Door niet mee te doen met de andere cafe's, waar bijna overal hetzelfde getapt wordt, proberen wij ons te onderscheiden. We hebben bijna altijd zes speciaalbieren van de tap naast ons huismerk Brand. Bij ons komen veel gasten speciaal voor ons assortiment bieren.
Onder de Pomp is een typisch bruin café, waar de muziek niet te hard staat, zodat je op een normale manier kan praten met de mensen om je heen. Maar ook wij houden wel van een feestje: als de sfeer ernaar is, gaat de muziek een tandje harder en gaan we tot in de late uurtjes door.
Naast onze speciaalbieren hebben wij heerlijke wijnen en bijzondere oude jenevers, zoals de Paradijswijn van Stokerij Rutte. Tweede Kerstdag gaan we verschillende winterbieren tappen, zoals de Texelse Noorderwiend, Brand Sylvester, La Chouffe N/'ice en van Brouwerij Dupont de Bons Voeux.
Huismerk: Brand, de Trappisten: La Trappe, Westmalle, Achel, Chimay, Orval, Rocherfort, Westvleteren en nu ook Zundert, ons tweede Nederlandse trappistenbier. Daarnaast enkele speciaalbieren zoals Karmeliet, Duvel, Poperings Hommel, La Chouffe en nog vele andere.
Cafe Onder de Pomp, het Proeflokaal van Texel
Dorpsstraat 23
1796 BA De Koog
T: 0222317638

Openingstijden
Geopend van 16.00 tot 02.00 uur.