BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
179674x bekeken
Tijdens een verblijf op Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland, mag een bezoekje aan lifestyle winkel 'Mantje' niet ontbreken. Mantje Texel heeft twee kledingwinkels: de hoofdvestiging in Den Burg en een kleinere vestiging in De Koog. Daarnaast is onze kleding te vinden in de webshop.
Mantje staat bekend om de goede kwaliteit en de veelzijdigheid. In de winkels worden meer dan 200 bekende merken verkocht. Er is een uitgebreide afdeling met merkschoenen en laarzen, een groot assortiment aan dames-, heren-, en kindermode en er zijn diverse lederen tassen en andere accessoires.
Het huidige Mantje voorziet in alles wat met lifestyle te maken heeft. De collecties wisselen regelmatig en bieden voor ieder wat wils. Heeft u een maatje meer? Mantje voert diverse collecties voor dames en heren met een grote maat.
Mantje bestaat al sinds de jaren dertig. Ondanks de economische crisis begint een ondernemende dame een winkel in de Hogerstraat in Den Burg, waar ze juwelen, huishoudelijke artikelen, schoenen en souvenirs verkoopt. Ze legt daarmee de basis van het huidige Mantje.
De nieuwste dames-, heren- of kindermode shoppen vanaf de bank? Ook dat kan. In de webshop vindt u veel artikelen die u ook in onze kledingwinkels op Texel vindt. Neem een kijkje in de online kledingshop en trakteer uzelf of iemand anders op het echte lifestyle-gevoel.
Onder meer: Adidas, Röhnisch, Fjäll Räven, Salomon, PME jeans, Barbour, Arma, Garage, Etnia, Falke, Gaastra, Levi's, Tamaris, Timberland, Mammut, Chasin', Shepherd, Viking, UGG, Sanita, The North Face, Ecco, Anna Scott en Björn Borg.
Mantje Lifestyle Stores
Hogerstraat1-5
1791 CH Den Burg
T: 0222312102

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 - 16.00 uur