Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza
BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
279475x bekeken
Heerlijk en ambachtelijk schepijs, gemaakt van verse melk en room van eigen melkkoeien. Koeien die 'gewoon' buiten hun kostje bij elkaar grazen in de wei. Een wei die grenst aan natuurgebied De Roggesloot, in het noorden van Texel, waar rust, ruimte en frisse lucht nog overvloedig aanwezig zijn.
De basis van ons ijs is de melk van onze eigen koeien. Die geven het ijs zijn eigen unieke, volle en romige smaak. We werken zoveel mogelijk met natuurlijke ingrediënten.In totaal zijn er altijd wel zestien smaken in onze schepvitrine en het assortiment wisselt regelmatig. Ook maken we sorbetijs.
Openingstijden: Voor- en naseizoen dagelijks geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Hoogseizoen dagelijks geopend van 11:00 uur tot 20:00 uur. Kijk op de website voor de actuele openingstijden.
Een bezoekje aan Labora is echt een aanrader. Maak een keuze uit het ruime aanbod in onze salon en geniet van je ijsje aan één van de picknicktafels in de tuin. Kinderen kunnen zich uitleven op een groot springkussen, een klimtoren en een glijbaan. Erg leuk is ook de wei waar onze hertjes lopen.
In 2000 begon de familie Rodenburg aan dit mooie avontuur op het Texelse land. Dagelijks bezoeken mensen Labora voor een heerlijk ijsje in een bakje of een hoorntje, maar ook onze Aardbeienknoert is erg geliefd! Er zijn halve liter verpakkingen om lekker mee naar huis te nemen.
Meer proeven van het pure boerenleven? Neem een kijkje in de stal, waar koeien door ingenieuze 'robots' volautomatisch worden gemolken. Sinds het voorjaar hebben we een melktap in onze ijssalon. Hier kunt u verse, gepasteuriseerde, volle melk tappen. Proef de heerlijke smaak van de koeien van Labora
Wij zijn lid van vereniging ECHT TEXELS PRODUCT met focus op kwaliteit een duurzaamheid. Om u kennis te laten maken met de lokale specialiteiten verkopen wij ook diverse Texelse producten in de ijssalon.
IJsboerderij Labora
Hollandseweg 2
1795 LE De Cocksdorp
T: 0222-316066

Openingstijden
Wij zijn 7 dagen in de week geopend:

Hoogseizoen: Juli - Augustus van 11.00 uur tot 20.00 uur.
Voor- en naseizoen van 12:00 uur tot 17:00 uur. Kijk op onze website voor de actuele openingstijden
Kijk op onze website voor de actuele openingstijden.
Gesloten van november tot half februari.