Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza
BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
126962x bekeken
Restaurant Quinty's is een gezellig en sfeervol familierestaurant in De Koog. Kom genieten van een smaakvol diner of een lekkere lunch. Natuurlijk bent u ook welkom voor een kopje koffie met huisgemaakte appeltaart of een cocktail.
Op de menukaart staan gevarieerde gerechten die wisselen met de seizoenen. Van een frisse salade tot smaakvolle lamskoteletjes en van sliptong tot saté: er is voor iedereen wel iets. Het gebruik van Texelse producten staat hierbij centraal.
Grote of kleine eter? Niet iedereen heeft dezelfde eetlust. Bij Restaurant Quinty's kunnen de gerechten in drie verschillende porties worden besteld: small, medium of large.
Bij Quinty's hangt een gezellige en ontspannen sfeer. Ook voor kinderen is een bezoek aan het restaurant een feestje. Zij vermaken zich in de ruime speelhoek en regelmatig is er een poppenkastvoorstelling of komt er een goochelaar of clown langs.
Op zoek naar iets speciaals? Ga voor onze Texelse proeverijtjes van diverse likeuren en kruidenbitters van Wijnhuis Oosterend, bonbons van De Texelse Chocolaterie of een selectie van verschillende glaasjes port. Komt u met een groep? Restaurant Quinty's is ideaal voor feesten en partijen.
Quinty's
Dorpsstraat 147
1796 CB De Koog
T: 0222-317472

Openingstijden
Wij zijn dagelijks geopend. Bekijk de actuele openingstijden op onze website www.quintystexel.nl