Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 17 Texel-Plaza

Agenda 31 december 2020

Wij verkopen Lams en Rundvlees van eigen boerderij. We zijn geopend van 10.00 - 12.00 uur. Of bel en bestel dan spreken we een tijd af dat u het kan komen halen. I: www.boerderijhoogvliet.nl, E: boerderijhoogvliet@kpnmail.nl.
Wil jij ook wel eens een bal met 200 km per uur over de 200 meter slaan? Of een hole-in-one slaan en er met een mooie prijs en het eeuwige respect van je vrienden er vandoor gaan? Meld je aan van deze training onder leiding van de golfprofessionals. Aanvang: 13.00, duur: 2 uur. Deze activiteit is voor Texelse jongeren t/m 17 jaar.Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Deelname is gratis.
BirdingTexel organiseert een twee uur durende lichte wandelexcursie door een uniek natuurgebied. U maakt kans op het zien van vele fraaie vogelsoorten. Aanvang 9.00 uur vanaf de parkeerplaats Café-Restaurant ‘De Slufter’ aan de Slufterweg. Verrekijkers gratis beschikbaar. Reserveren op I: www.birdingtexel.com of bel T: 06-22494483.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.