Agenda 27 november 2019

Het reguliere tentoonstellingsprogramma is uitgesteld en de galerie is niet geopend volgens de normale openingstijden. De hele collectie is echter te zien op www.galerieposthuys.nl. Nieuwe tulpenvazen, bronzen en keramische sculpturen alsook schilderijen en houtdrukken. Mail of bel voor verkoopprijzen en verzendingsmogelijkheden. Galerie Posthuys is gevestigd op Brink 14 in De Koog.
Sinterklaas komt om 14.30 uur op bezoek in de bibliotheek. Er wordt een mooi Sinterklaasverhaal voorgelezen en er worden natuurlijk Sinterklaasliedjes gezongen. Kinderen mogen verkleed komen als ze dat willen. Ook worden tekeningen en/of briefjes door Sinterklaas in ontvangst genomen en mogen de kinderen met hem op de foto. Kortom, het wordt een gezellige middag. Alle ouders met hun (klein)kinderen zijn welkom. Aanmelden is niet nodig en de entree is gratis.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.