Agenda 27 januari 2019

Mooie thematentoonstelling - in De Kleine Expositie van Het Open Boek - over 'Vogels in het veld en in de tuin van verbeelding'. Met bijzonder werk, o.a. van Wolkers, Jan Mankes, Dolf Zwerver, Peter Vos en Charlotte Mutsaers, en originele oude houtsneden van Gessner en Aldrovandi uit de vroege 17e eeuw. De expositie is tot eind september dagelijks te bezichtigen gedurende de openingstijden van de winkel (Binnenburg 3, Den Burg). Gratis entree.
Voor heerlijk Texels Lamsvlees en andere leuke en lekkere Texelse producten ga je naar Boerderijwinkel “De Hoge Kamp”. Dagelijks geopend als de boer of de boerin thuis is. Adres: Hoornderweg 21, 1791 PM, Den Burg – Texel. T: 06-22420051. I: www.txlamsvlees.nl
Om 10.00 uur beginnen er op twee locaties oecumenische diensten in het kader van de Week van gebed voor de eenheid. In de R.K. kerk van de Cocksdorp en de D.G. vermaning van Den Burg wordt het thema 'Recht voor ogen' uitgewerkt in een feestelijke dienst. Iedereen is van harte welkom. Er is een collecte voor 'Wilde Ganzen' en na de dienst wordt er koffie gedronken.
Protestantse Kerken in Nederland Den Burg, Doopsgezinde kerk, 10.00 uur. Aalmoezenier Martens. M.m.v. Texels dubbelkwartet. De Cocksdorp, RK kerk, 10.00 uur. Drs. H.J. Boon. M.m.v. Karin Haasdijk (piano) en Marlies Uithoven (viool). Doopsgezinde Gemeente Texel Den Burg, Kogerstraat 18, 10.00 uur. Oecumenische dienst van de Raad van de Kerken Texel. R.K. Parochie Texel Den Burg, Doopsgezinde kerk, 10.00 uur. Oecumenische dienst voor de eenheid. De Cocksdorp, RK kerk, 10.00 uur. Oecumenische dienst voor de eenheid. Jehovah’s Getuigen Texel Geen vergadering i.v.m. renovatie Koninkrijkszaal. Baptistengemeente Texel Den Burg, Julianastraat 11, 10.00 uur. David Lodder. Huissamenkomst Den Burg, De Bovenzaal, Keesomlaan 4a, 10.00 uur. Evangelistenechtpaar Jan en Paula Brouwer. Woensdag 20.00 uur. Bijbelstudie, Weverstraat 60.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.