Agenda 25 december 2018

Voor iedereen die van tafeltennis houdt is er de mogelijkheid om van 20.00 tot 21.30 uur te spelen in dorpshuis 'De Hof', Nikadel 17 in De Koog. Deelname € 2,50 per avond. Info via Team Sport Texel (T: 0222-322815).
Om 19.00 uur in De Toegift @Klif 12 in Den Hoorn: de kersteditie van Theater Diner 'Passie, buitengewoon van binnenuit'. Driegangendiner afgewisseld met theater. Entree: € 49,50 (incl. diner).
Joris’ Kerstboom staat tot het einde van het jaar bij vele bibliotheken in het land, waaronder die van Texel. Gebaseerd op het televisieprogramma Joris’ Kerstboom, waarin presentator Joris Linssen bijzondere ontmoetingen heeft bij een kerstboom. Mensen komen langs, schrijven een wens of versieren een kaartje of kerstbal. Vervolgens zoeken ze een plekje in de boom. Het ophangen van de kerstballen, foto's en kaartjes leidt vaak tot mooie gesprekken. In de Texelse bibliotheek kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.
In de Doopsgezinde kerk in Den Burg wordt van 16.00 tot 17.00 uur het kinderkerstfeest gevierd. Met een kerstverhaal en kerstmuziek en er worden veel bekende kerstliedjes gezongen. Alle Texelse kinderen, vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn hiervoor uitgenodigd. Voor alle kinderen die aanwezig zijn ligt er een kleinigheidje onder de kerstboom.
Van 15.00 tot 15.45 uur in de Hoornder Kerk in Den Hoorn: een inmiddels traditioneel orgelconcert op Eerste Kerstdag door organist Arie Abbenes.‘Een Frans Kerstfeest', met muziek van o.a. Franse hofcomponist Jean-François Dandrieu en Alexandre Guilmant. Gratis entree; na afloop wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.