Agenda 25 november 2019

Het reguliere tentoonstellingsprogramma is uitgesteld en de galerie is niet geopend volgens de normale openingstijden. De hele collectie is echter te zien op www.galerieposthuys.nl. Nieuwe tulpenvazen, bronzen en keramische sculpturen alsook schilderijen en houtdrukken. Mail of bel voor verkoopprijzen en verzendingsmogelijkheden. Galerie Posthuys is gevestigd op Brink 14 in De Koog.
Kom tussen 10.00 en 13.00 uur gezellig snuffelen tussen de tweedehands goederen op Maricoweg 6. Met uw koop steunt u hulptransporten van Texel naar Oost-Europa. De maand maart zijn wij gesloten.
PvdA PRO Texel organiseert een cultureel-politiek café in Het Schoutenhuys. Het Texelse Tweede Kamerlid Gijs van Dijk spreekt over armoede in Nederland en ook op Texel. Michiel Bartels spreekt o.a. over archeologische inzichten. Han Brezet treedt op als lid van het jazz-trio Laura Peruchin. Bovendien zijn de hele avond raadsleden Remko van de Belt en Dries Veltkamp, en commissielid Nils Lely aanwezig om informeel van gedachten te wisselen. Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur in het Schoutenhuys te Den Burg. Toegang is gratis.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.