Agenda 24 december 2020

Met een kleine groep naar de zeehonden voor de kust van Texel met de sfeer van een privé-tocht. ‘Het Sop’ vaart naar de zandbanken waar de zeehondenpopulatie zich bevindt. Door de beperkte grootte van de snelle offshoreboot durven de zeehonden dichtbij te komen. 100% garantie. De 1,5 uur durende tocht vertrekt dagelijks vanuit haven Oudeschild. Reserveren via T: 06-20920594. I: www.zeehondentexel.nl.
Wil jij ook wel eens een bal met 200 km per uur over de 200 meter slaan? Of een hole-in-one slaan en er met een mooie prijs en het eeuwige respect van je vrienden er vandoor gaan? Meld je aan van deze training onder leiding van de golfprofessionals. Aanvang: 13.00, duur: 2 uur. Deze activiteit is voor Texelse jongeren t/m 17 jaar.Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Deelname is gratis.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.