Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza

Agenda 24 oktober 2020

Sportvissen op de Waddenzee met motorschip Rival. Dagelijkse afvaart vanuit de haven van Oudeschild om 10.00 uur; terug om 16.00 uur. Info en reserveren via T: (0222) 313410/0651835030. I: www.sportvissentexel.nl.
IJsboerderij Labora is elke dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Ambachtelijk gemaakt schepijs. Kom kijken hoe de koeien worden gemolken met een melkrobot. Kinderen kunnen zich vermaken op de speeltoestellen en het grote springkussen. Hollandseweg 2 (afslag 32), De Cocksdorp. Zie I: www.ijsboerderijlabora.nl.
BirdingTexel organiseert een twee uur durende lichte wandelexcursie door een uniek natuurgebied. U maakt kans op het zien van vele fraaie vogelsoorten. Aanvang 9.00 uur vanaf de parkeerplaats op de hoek Muyweg en Zanddijk. Verrekijkers gratis beschikbaar. Reserveren op I: www.birdingtexel.com of bel T: 06-22494483.
Een beamer-presentatie over de sterrenhemel boven Texel. Met uitleg over sterrenbeelden, sterrenstelsels, nevels, manen en planeten, hun bewegingen en onderliggende astronomische processen. Aanvang: 20.00 uur.
Er kunnen 3 mensen tegelijk naar binnen en een mondkapje raden we aan. U bent welkom op Oesterstraat 11 van 10.30 tot 14.00 uur! De opbrengst is voor de restauratie van het orgel in de Maartenskerk.
Ga in deze herfstvakantie op Juttersexperience. Binnen én buiten loop je met een leuke speurtocht de avontuurlijke juttersroute. Kruip in een échte reddingscapsule, bezoek het gestrande schip en ontdek alles over het jutten op Texel. Los spelenderwijs alle vragen op óf ga op zoek naar Karel de Krab. als je de spannende jutterstocht volbracht hebt, dan krijg je een leuke verrassing! Juttersmuseum Flora, Pontweg 141a, De Koog. I: www.juttersflora.nl.
Rachel Vroom-Barnard zal een concert verzorgen in het 'Eierlandsche Huis', Klimpstraat, 33 De Cocksdorp. Rachel Vroom-Barnard, geboren en getogen op Texel heeft piano gestudeerd aan het Sweelinck conservatorium in Amsterdam, kamermuziek in Zwolle en hedendaagse muziek in Maastricht. Op het programma staan pianowerken van romantische componisten, Grieg, Moessorgsky en Schumann. De toegangsprijs bedraagt € 10,-. Kinderen tot 12 jaar € 5,-. Reserveren is mogelijk op site I: www.scarbomusica.nl/bespreking.php. Aanvang 15.00 uur, de zaal is open vanaf 14.30 uur, afloop concert rond 16.30 uur. In de zaal kan voldoende afstand gehouden worden.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.