Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza

Agenda 23 december 2020

Met een kleine groep naar de zeehonden voor de kust van Texel met de sfeer van een privé-tocht. ‘Het Sop’ vaart naar de zandbanken waar de zeehondenpopulatie zich bevindt. Door de beperkte grootte van de snelle offshoreboot durven de zeehonden dichtbij te komen. 100% garantie. De 1,5 uur durende tocht vertrekt dagelijks vanuit haven Oudeschild. Reserveren via T: 06-20920594. I: www.zeehondentexel.nl.
Wij verkopen Lams en Rundvlees van eigen boerderij. We zijn geopend van 10.00 - 12.00 uur. Of bel en bestel dan spreken we een tijd af dat u het kan komen halen. I: www.boerderijhoogvliet.nl, E: boerderijhoogvliet@kpnmail.nl.
Bezoekers kunnen de vuurtoren vandaag tot 21.00 uur beklimmen. Bekijk vanaf 47 meter hoogte hoe de duisternis over Texel valt of kies een tijdslot in het pikkedonker voor een unieke belevenis. Reserveren is noodzakelijk en kan via de website vuurtorentexel.nl. Vanwege de beperkte ruimte in de vuurtoren kunnen slechts 25 mensen per uur naar binnen. Tijdslots zijn te koop op de website. Er staan van 10.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds tijdslots open. Wie gebruik wil maken van de avondopenstelling wordt geadviseerd op tijd kaartjes te kopen.
Sinds eind oktober heeft Texel Active een nieuwe activiteit: OneWheelen. Een activiteit die het hetzelfde euforische gevoel geeft als surfen of snowboarden, maar nu op het land met een elektrisch aangedreven skateboard. Deelname aan de activiteit is gratis, en is bedoeld voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Aanvang: 11.00 en 12.00 uur. Locatie: Wielerbaan, Den Burg.
Altijd al eens willen blokarten? Dit is je kans! Deze activiteit is voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Aanvang: 11.00 en 12.00 uur. Locatie: Vuurtoren. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Deelname is gratis.
Offroad e-skaten is de nieuwste rage op skateboardgebied in Nederland. Hierbij horen steppen, kicken en afzetten definitief tot het verleden. En nu ook de nieuwste activiteit op Texel! Kom jij het uitproberen? Deze activiteit is voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Aanvang: 14.00 en 15.00 uur. Locatie: Bloem en Bos. Deelname is gratis.
Wil jij ook wel eens een bal met 200 km per uur over de 200 meter slaan? Of een hole-in-one slaan en er met een mooie prijs en het eeuwige respect van je vrienden er vandoor gaan? Meld je aan van deze training onder leiding van de golfprofessionals. Aanvang: 13.00, duur: 2 uur. Deze activiteit is voor Texelse jongeren t/m 17 jaar.Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Deelname is gratis.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.