Agenda 19 december 2018

Joris’ Kerstboom staat tot het einde van het jaar bij vele bibliotheken in het land, waaronder die van Texel. Gebaseerd op het televisieprogramma Joris’ Kerstboom, waarin presentator Joris Linssen bijzondere ontmoetingen heeft bij een kerstboom. Mensen komen langs, schrijven een wens of versieren een kaartje of kerstbal. Vervolgens zoeken ze een plekje in de boom. Het ophangen van de kerstballen, foto's en kaartjes leidt vaak tot mooie gesprekken. In de Texelse bibliotheek kunnen bezoekers de komende tijd hetzelfde doen.
In het Hoornder kerkje geeft muziekvereniging D.E.K. o.l.v. Wendy Prins een Kerstconcert. Herkenbare kerstliederen, soms in een modern jasje, worden gebracht in een sfeervol aangeklede kerk. Na afloop wordt er glühwein en warme chocolademelk geschonken in de Hoeksteen. Aanvang: 19.30 uur. Gratis toegang.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.