Agenda 19 november 2018

Van 14.00 tot 17.00 uur zijn op Maricoweg 5 vrijwilligers aanwezig van de stichting Hulp Oost-Europa Texel om kleding, schoenen en linnengoed in ontvangst te nemen. Eind november vertrekt vanaf Texel een transport naar Moldavië.
Nieuwsgierig naar het gedrag en de lichaamstaal van uw hond? Neem deel aan de roedelwandeling o.l.v. hondengedragstherapeut Jos Oosting en al uw vragen worden beantwoord. De wandeling start om 13.30 uur bij het parkeerterrein van paal 17. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Info op www.honden-coach.nl.
In het kader van ‘De Bolder 60 jaar’ organiseert leer-werkbedrijf De Bolder op een uitdagend debat met de titel: Iedereen doet mee. Onderwerp van gesprek zijn kwesties die veel Texelaars raken; vraagstukken op het gebied van zorg, wonen, werken en samenleven. Er zijn vier thema’s en prikkelende stellingen, voorgelegd door gespreksleiders Tessa van Daalen en Job Cohen. Van 17.00-19.00 uur bij Stayokay Texel. Aanmelden via I: www.deboldertexel.nl/debat.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.