Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 17 Texel-Plaza

Agenda 16 december 2020

Met een kleine groep naar de zeehonden voor de kust van Texel met de sfeer van een privé-tocht. ‘Het Sop’ vaart naar de zandbanken waar de zeehondenpopulatie zich bevindt. Door de beperkte grootte van de snelle offshoreboot durven de zeehonden dichtbij te komen. 100% garantie. De 1,5 uur durende tocht vertrekt dagelijks vanuit haven Oudeschild. Reserveren via T: 06-20920594. I: www.zeehondentexel.nl.
Bij KopGroep Bibliotheken staat een toepasselijke lezing voor de decembermaand op het programma: de geboorte van Jezus in de kunst. Kunsthistoricus Krzysztof Dobrowolski-Onclin laat in deze online lezing zien hoe tradities rondom Jezus’ geboorte in de kunst ontstaan, veranderen en soms gaan. De online kerstlezing start om 19.30 uur. Deelnemers volgen de lezing thuis op hun eigen computer of tablet. Toegangskaarten zijn voor 5 euro te koop via de ticketshop op www.kopgroepbibliotheken.nl.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.