Agenda 15 november 2019

Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. We gaan dagelijks met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto's te maken. Duur: ongeveer 1 uur. Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 0630829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
Om 20.30 uur bij De Toegift @Klif 12 in Den Hoorn: Andries Tunru - ‘Vlees, vis, wal en schip’ (try out). Entree: € 16,50. Info en reserveren via I: www.detoegift.com.
Vijf Texelse muzikanten brengen een dertigtal nummers van Bob Dylan ten gehoren. De 'Dylan-band' bestaat uit Hans Vlaming (drums), Rikus Kloosterhuis (bas), Nils Lely (sologitaar), Hans Hopman (gitaar, mondharmonica en zang) en Jaap Dros (gitaar en zang). Locatie: Grand-café De Lindeboom, het begint om 19.30. Entree is gratis.
Taizé is een plaats in Frankrijk waar duizenden mensen (vooral jongeren) naar toegaan voor ontmoeting en bezinning. Een oecumenische ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is. Een Taizé viering is een oecumenische viering met kaarslicht, stiltes, liederen uit Taizé, gebeden en meditatieve teksten. Dit keer zullen Henk Schrader, diaken in het Bisdom Haarlem en werkzaam in de regio Noordkop en Wikke Huizing dominee van de PKN kerk in Den Burg deze viering leiden. Locatie: Johannes de Doper kerk Den Burg. Aanvang: 19.30 uur.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.