Agenda 13 november 2019

Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee en Texel. Open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang: € 4,50. Info: www.vuurtorentexel.nl.
Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. We gaan dagelijks met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto's te maken. Duur: ongeveer 1 uur. Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 0630829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
Het Texelfonds bestaat vijftien jaar en viert dat in Cinema Texel. Het Texelfonds presenteert z’n jubileumboek. Esmée Pieters, zorgt voor enkele muzikale intermezzo’s. Het programma in Cinema Texel begint om 20.00 uur. De inloop (met koffie of thee) is vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis, maar in verband met het beperkte aantal zitplaatsen is reserveren noodzakelijk. Dat kan via I: www.texelfonds.nl.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.