Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 17 Texel-Plaza

Agenda 13 oktober 2018

De MAB-club houdt de jaarlijkse Snertrit. De inschrijving is dit keer niet op het Wezenland maar bij Schietsportvereniging Texel (Emmalaan 65, Den Burg). De start is vanaf 20.00 uur. De Snertrit wordt uitgezet door Leon Daalder en Erwin Witte. Deelname kost € 7,- en de snert worden beschikbaar gesteld door de Pelikaan.
Alweer voor de 33e maal wordt het Dutch Birding Vogelweekend georganiseerd, door het Vogelinformatiecentrum en Dutch Birding. Doel van het weekend is zoveel mogelijk (zeldzame) vogels te spotten. Overdag kan men vogels kijken op diverse excursies en 's avonds zijn er lezingen. Meer info op I: www.vogelinformatiecentrum.nl.
Dit weekend vindt in Den Burg het Texel Blues Festival plaats. In diverse cafés in het grootste dorp van het eiland is livemuziek van bekende en minder bekende artiesten uit de blueswereld te beluisteren. Zie I: www.texelblues.nl.
Christelijke Muziekvereniging Excelsior geeft om 20.00 uur een concert in de Burghtkerk in Den Burg. Excelsior bestond op 26 september j.l. 110 jaar. Medewerking wordt verleend door het Texels Christelijk Mannenkoor. De entree is gratis; na afloop zal er een vrijwillige bijdrage worden gevraagd. Er is een pauze met koffie/thee.
Het Koninklijk Texels Fanfarecorps geeft een buitenoptreden in Oudeschild. Het orkest neemt plaats tegenover museum Kaap Skil aan de Heemskerckstraat. Aanvang: 13.30 uur.
BORT is een uitdagende en loodzware Obstacle Run over het strand, door de duinen en door het bos van Texel. De run bestaat uit een divers parcours van hindernissen en obstakels. Zie I: www.beachobstaclerun.nl.
Het Vogelinformatiecentrum organiseert van 9.00-11.00 uur en van 14.00-16.00 uur een vogelwandeling over de Noordkop. Leer o.l.v. een gids vogels herkennen. Prijs: € 15,- p.p. Opgeven via I: www.vogelexcursiestexel.nl, T: (0222) 316249, of in het Vogelinformatiecentrum, Kikkertstraat 42, De Cocksdorp.
Om 15.00 uur treedt de band 99.5 op in Café De Kuip in De Koog. Vanaf 20.45 uur wordt de voetbalwedstrijd Nederland-Duitsland uitgezonden op groot scherm.
Een avontuur voor jong en oud in het klimpark van Klimmen EnZo op vakantiepark De Krim. Een 10 meter hoge toren met meer dan 30 hindernissen, vrije val, kitesurfbrug en tokkel. Info via I: www.klimmenenzo.nl of T: (0222) 317889. Deelname v.a. 1.30 meter. In de herfstvakantie (van 13 t/m 28 oktober) dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Laatste startmogelijkheid om 15.00 uur.
| 1 2 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.