Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza

Agenda 12 januari 2021

Krachttraining voor jongeren is ontwikkeld om op een leuke en gezellige manier kennis te maken met krachttraining. In training ga je met leeftijdsgenoten aan de gang om sterker, gespierder en/of fitter te worden. Deze activiteit is voor Texelse jongeren van 15 t/m 17 jaar. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Deelname is gratis. Aanvang: 15.30, locatie: Lust for Sport.
In deze training van tennisschool Joy worden de basisregels van tennis uitgelegd en ga je met leeftijdsgenoten lekker aan de slag! Deze activiteit is voor Texelse kinderen t/m 12 jaar. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Deelname is gratis. Aanvang: 16.30, locatie: TV Deuce.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.