Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 17 Texel-Plaza

Agenda 9 augustus 2021

In het centrum van Den Burg is van 8.00 tot 13.30 uur markt.
Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. Met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto’s te maken. Duur: ongeveer 1,5 uur.Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 06-30829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
Loop over de bodem van de zee en ontdek wat er allemaal leeft in het slik. Info en boeken op www.ecomare.nl/excursies. Aanvang: 15.15 uur.
De molenaars zijn van 13.30-16.00 uur aan het werk op molen De Traanroeier. Ze laten de wieken draaien en vertellen graag over de monumentale, nog werkende graanmolen. De molen staat op het buitenterrein van Museum Kaap Skil en is via het museum te bezoeken.
Kom gezellig snuffelen bij de LEEGVERKOOP van de Snuffelmarkt op Maricoweg 6 in Den Burg. Tot 50 % korting. De opbrengst is voor de hulptransporten van Stichting Hulp Oost-Europa Texel.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.