Agenda 4 november 2019

In de Hoornder Kerk in Den Hoorn vindt een concert plaats in de 'New Masters on Tour' reeks. De Duitse celliste Eva Sophie Albrecht en de Poolse pianist Andrzej Wiercinski bieden een bijzonder programma. Kaarten via: www.tihms.com/concerten, in de voorverkoop bij VVV Texel, Nauta Boek en Het Open Boek in Den Burg en en aan de deur vanaf een half uur voor aanvang van het concert. Toegangsprijzen: € 18,-; CJP/Jongeren tot 30 jaar: € 9,-; kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang. Aanvang 20:15 uur.
In de bibliotheek (Drijverstraat 7 in Den Burg) wordt elke woensdag van 15.00 tot 15.30 uur voorgelezen.
Op een van de mooiste plekken van Texel, aan de voet van De Hoge Berg vindt u Galerie en beeldentuin De Weezenplaats. Betaalbare bronzen beelden met een verhaal en allemaal eigen werk van beeldend kunstenaar Hélène Steenhof-Plasmans. Vanwege de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus hebben wij bij uw bezoek richtlijnen voor uw en onze veiligheid en gezondheid. Wij zijn geopend op woensdag, donderdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Doolhof 3 (hoek Skillepaadje), T: 06-22188 715, I: www.deweezenplaats.nl.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.