Agenda 2 januari 2021

Vanaf de toren heb je een prachtig uitzicht over de Waddenzee en Texel. Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Vanwege de beperkte ruimte in de vuurtoren kunnen slechts 25 mensen per uur naar binnen. Dit wordt geregeld met tijdslots, die te koop zijn op de website. Toegang: 4,50. Zie I: www.vuurtorentexel.nl.
Zin in een vers kopje thee? U bent dagelijks welkom om een gratis kopje thee bij ons te drinken in onze theebar, met prachtig uitzicht op de Roggesloot. Wij hebben meer dan 30 soorten thee en schenken iedere dag een andere smaak. Graaf Interieur, Postweg 215 De Cocksdorp.
Wij verkopen tussen 10.00 en 12.00 uur Texels lams- en rundvlees. Ook mag u een kijkje nemen bij onze koeien en kalfjes. Boerderij Hoogvliet, Nieuwlanderweg 101. T: (0222) 317908. I: www.boerderijhoogvliet.nl.
Sinds eind oktober heeft Texel Active een nieuwe activiteit: OneWheelen. Een activiteit die het hetzelfde euforische gevoel geeft als surfen of snowboarden, maar nu op het land met een elektrisch aangedreven skateboard. Deelname aan de activiteit is gratis, en is bedoeld voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Aanvang: 11.00 en 12.00 uur. Locatie: Wielerbaan, Den Burg.
Altijd al eens willen blokarten? Dit is je kans! Deze activiteit is voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Aanvang: 11.00 en 12.00 uur. Locatie: Vuurtoren. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Deelname is gratis.
Offroad e-skaten is de nieuwste rage op skateboardgebied in Nederland. Hierbij horen steppen, kicken en afzetten definitief tot het verleden. En nu ook de nieuwste activiteit op Texel! Kom jij het uitproberen? Deze activiteit is voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Aanvang: 14.00 en 15.00 uur. Locatie: Bloem en Bos. Deelname is gratis.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.