Agenda 2 januari 2021

Wij verkopen Lams en Rundvlees van eigen boerderij. We zijn geopend van 10.00 - 12.00 uur. Of bel en bestel dan spreken we een tijd af dat u het kan komen halen. I: www.boerderijhoogvliet.nl, E: boerderijhoogvliet@kpnmail.nl.
Sinds eind oktober heeft Texel Active een nieuwe activiteit: OneWheelen. Een activiteit die het hetzelfde euforische gevoel geeft als surfen of snowboarden, maar nu op het land met een elektrisch aangedreven skateboard. Deelname aan de activiteit is gratis, en is bedoeld voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Aanvang: 11.00 en 12.00 uur. Locatie: Wielerbaan, Den Burg.
Altijd al eens willen blokarten? Dit is je kans! Deze activiteit is voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Aanvang: 11.00 en 12.00 uur. Locatie: Vuurtoren. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Deelname is gratis.
Offroad e-skaten is de nieuwste rage op skateboardgebied in Nederland. Hierbij horen steppen, kicken en afzetten definitief tot het verleden. En nu ook de nieuwste activiteit op Texel! Kom jij het uitproberen? Deze activiteit is voor Texelse jongeren van 12 t/m 17 jaar. Inschrijven is mogelijk via www.acttexel.nl. Per activiteit is er beperkt plaats. Aanvang: 14.00 en 15.00 uur. Locatie: Bloem en Bos. Deelname is gratis.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.