Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza
WAT EEN PLAATJE, TEXEL-PLAZA

Wat een plaatje

Doe mee aan de verkiezing van de mooiste foto van het seizoen! Onder het motto ‘Wat een plaatje!’ organiseert Texelse Media – uitgever van het weekblad Texel dit Weekend en de website Texel-Plaza.nl – een doorlopende fotowedstrijd.
Wie maakt de mooiste foto van het seizoen en maakt daarmee kans op een leuke prijs? De wedstrijd loopt in de seizoen van 23-09-2021 t/m 21-12-2021.

Dat alles tegen de fraaie achtergrond van ons mooie eiland Texel. Wekelijks kiest onze redactie uit het aangeboden materiaal de Foto van de Week. Deze wordt geplaatst in het weekblad Texel dit Weekend en voorgedragen voor de prijs van het seizoen. Onze sponsor van deze prijs, Vogelinformatiecentrum Texel in De Cocksdorp, kiest uiteindelijk de mooiste foto uit deze voordracht.

De winnaar van het seizoen wint een verrekijker ter waarde van € 429,- die beschikbaar is gesteld door het Vogelinformatiecentrum en er is ook een runner-up prijs: een vogelexcursie voor twee personen. Daarna beginnen we in de winter weer aan een nieuwe wedstrijd.

Stuur je foto op via het online formulier onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Wie meedoet aan de wedstrijd, gaat ermee akkoord dat de foto’s eventueel worden gebruikt door uitgeverij Texelse Media en Vogelinformatiecentrum Texel, voor niet-commerciële doeleinden.