Model 1: Evenementenpark
Model 1: Evenementenpark

POLL: De ijsbaan: wat is het beste model?

Laatste nieuwsberichten
We zijn een stapje verder met de herinrichting van de ijsbaan in Den Burg. De suggesties, wensen en misschien ook nog wel eisen zijn bij elkaar genomen en verwerkt in drie modellen, daar niet alles te verenigen is. Daarvoor had het park drie keer zo groot moeten zijn.

We hebben de indruk dat de volgorde willekeurig is, maar als nummer 1 werd het Evenementenpark als model neergelegd. Passend bij de uitstraling die het Thijssehuis moet krijgen. En zagen we daar nu toch honderd parkeervakken staan? Het tweede idee behelst een Beweegpark, waarin het accent ligt op sport en spel. Tenslotte is er het idee van een Natuurpark, waarin de flora en fauna meer kans krijgt, met daarbij een voedselbos, een moestuin en meer van zulks.

Wat zou uw voorkeur hebben? Evenementenpark? Beweegpark? Natuurpark? Beantwoord de vraag in onze wekelijkse poll op www.texel-plaza.nl. Wilt u er meer over weten, lees dan het desbetreffende artikel, dat we eerder op deze site plaatsten, of bekijk de gemeentelijke website voor meer details.
Model 2: Beweegpark
Model 3: Natuurpark