Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza
NIEUWS, TEXEL-PLAZA

POLL: Stoppen met marketing Texel?

Door Texelse Media
Gepubliceerd: Woensdag 22 September 2021
934 x bekeken
De gemeenteraad besluit dezer dagen over de toeristische toekomst van Texel. Een belangrijk uitgangspunt is geen verdere groei van het toerisme, hooguit verbetering van de kwaliteit ervan. Texel heeft er veel aan te danken, maar de druk wordt door veel eilandbewoners – schattingen lopen uiteen van 50 tot 70 procent – als te groot ervaren en dat stelt de fameuze gastvrijheid op de proef. De inwoners zijn het belangrijkst in het plan, zei wethouder Hennie Huisman onlangs. Niet meer toerisme? Is het genoeg? Dan kunnen we ook wel stoppen met de marketing van Texel. Zo redeneert althans de Partij van de Arbeid in de gemeenteraad. Wij vonden het een opvallend geluid in de onvermijdelijke folklore van amendementen en moties, die werden ingediend.

Wat vindt u? Stoppen of doorgaan met het ‘verkopen van het product’ Texel? Reageer in onze poll van deze week! Wilt u er meer over kwijt, gebruikt u dan de knop ‘Reageren’ onder dit artikel.