Foto: Henk Cornelissen
Foto: Henk Cornelissen

POLL: Mag Uitdehaag van u ook blijven?

Laatste nieuwsberichten
De gemeenteraad heeft besloten burgemeester Michiel Uitdehaag bij de Kroon aan te bevelen voor een volgende termijn van zes jaar. In januari eindigt zijn eerste termijn, dus werd het tijd hiertoe een besluit te nemen. Of dat met algemene stemmen is gebeurd, weten we niet. Alle betrokkenen zijn ertoe verplicht dat geheim te houden. Lekken wordt beoordeeld als een misdrijf.

Wat uit de voordracht is gebleken, is dat de plaatselijke volksvertegenwoordiging Uitdehaag een verlenging van zijn ambt op Texel gunt. Dus mag worden gezegd dat de raad heeft geoordeeld dat hij goed functioneert en dat hij de sympathie van velen heeft. Een saaie periode is het in elk geval niet geweest voor Uitdehaag, tot nu toe. Er is veel te doen rond de aanzwellende drukte op het eiland, maar vooral de coronapandemie en de gevolgen die deze voor Texel met zich meebrengt, houden hem bezig.

Wat vindt u? Is het terecht dat Uitdehaag mag blijven? Reageer in onze poll van deze week. Wilt u er meer over kwijt dan de daar aangereikte antwoorden, gebruikt u dan de knop ‘Reageren’ onder dit artikel. Reageren kan tot en met dinsdag.