NIEUWS, TEXEL-PLAZA

Maurice Diks vertrekt bij Texelse Bierbrouwerij

Door Mikel Knippenberg
Gepubliceerd: Donderdag 09 Februari 2017
5406 x bekeken
Maurice Diks stopt met ingang van 1 maart 2017 met zijn werkzaamheden voor de Texelse Bierbrouwerij. Na zestien jaar neemt hij op eigen verzoek afscheid van zijn functie als directielid.

“Ik heb de afgelopen 16 jaar de brouwerij in Oudeschild volwassen zien worden. Vanaf 1999 als bedrijfsleider. Daarna vanaf 2004 als technisch directeur. Samen met de twee huidige eigenaren Marten van der Loeff en Sef Brackel ben ik trots op de mooie groei die de brouwerij heeft doorgemaakt onder leiding van ons drieën. Mijn hart heeft altijd gelegen bij pionieren. Ik begrijp dat de groei van de brouwerij gepaard gaat met een professionalisering. Ik vind daarin echter minder voldoening. Het is tijd voor anderen om het stokje over te nemen”, aldus Maurice.

“Wij danken Maurice voor zijn inzet en passie voor de Texelse Bierbrouwerij. Hij zit in het DNA van de brouwerij en heeft een grote rol gespeeld in de groei en bekendheid van onze brouwerij en van ons merk Texels. Hij zal altijd welkom blijven om te genieten van een Skuumkoppe”, meldt algemeen directeur Marten van der Loeff.

Ted Krebbeks heeft ad interim de positie van Diks overgenomen. De komende maanden zal een permanente oplossing voor deze functie worden gevonden.