Afbeelding
Foto:

Paasshow bij De Schakel Wonen en Slapen

Bij De Schakel Wonen en Slapen op het Ravelijncenter in Den Helder wordt ook dit jaar weer een Paasshow gehouden met vele verrassingen. Deze show duurt nog tot en met maandag, Tweede Paasdag.

Er zijn volop nieuwe collecties, gunstige aanbiedingen en sfeervolle presentaties. Zo zijn er diverse woonprogramma’s, bankstellen en hoekbanken ontvangen van onder andere Made For Comfort en Happy@Home, zoals bijvoorbeeld model Alicanzo.


Aantrekkelijke acties

Op de ruime slaapafdeling worden diverse nieuwe modellen boxsprings, ledikanten en kledingkasten gepresenteerd. Deze zijn aangekleed met de nieuwste dekbedovertrekken en verbonden aan aantrekkelijke acties van onder andere Serta, Avek, M Line en Altijd Goed Slapen. Medewerkers staan klaar om belangstellenden te voorzien van een deskundig slaapadvies. Ook voor woningtextiel - raambekleding zowel als vloeren - is De Schakel Wonen en Slapen een prima adres. Holland Haag pakt uit met een verfrissende nieuwe collectie gordijnen en Interfloor met diverse fraaie vinyl- en tapijtvloeren van hoge kwaliteit. Ook zijn er pvc-vloeren in vele variaties verkrijgbaar.


Tijdens de Paasshow zijn er diverse aanbiedingen en wordt bij een aankoop 10% van het aankoopbedrag als waardecheque voor een volgende aankoop meegegeven. Op de vernieuwde website www.deschakelwonen.nl staat alle informatie over de actie en de daaraan verbonden voorwaarden. Daar zijn ook de hele collectie en alle paasaanbiedingen te vinden. Op Tweede Paasdag is De Schakel geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Iedereen is er van harte welkom voor een kopje koffie, cappuccino of thee met diverse lekkernijen en voor iedere klant is er een vrolijk voorjaarsgeschenk (bij aankoop voor een bedrag van € 500,- of hoger).