Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza

Puzzelwinnaars

Door Elisabeth Waverijn
Gepubliceerd: Vrijdag 14 Januari 2022, 11:04 uur
812 x bekeken
Dit jaar is goed begonnen bij de Texelse Media, we mochten namelijk twee keer acht prijzen uitreiken! Henk Slikker, de man die deze prijzenregen organiseert, genoot de eer. De winnende slagzin van de kerstpuzzel werd geschreven door Tineke Terpstra-Eelman. Zij won een dinerbon van het Pakhuus. Deze bon is goed voor een vijfgangendiner met wijnarrangement voor zes personen! De prijs werd uitgereikt door de eigenaars zelf, Boy Schuiling en Felicia Siebert en hun zoon Ravi.


“2022 wordt het jaar dat we mogen genieten van de zon, en soms een regenbui. Zandkastelen op het strand, een hangdag in je slobbertrui. Blote voeten in het gras, ervaren dat het “kleinste” het meest genieten was”, luidde de winnende slagzin van Tineke. Een mooie boodschap voor het nieuwe jaar, dachten we zo.

De tweede prijs was een ‘rondvlucht speciaal’ van Tessel Air, 40 minuten vliegen t.w.v. € 199,-. Deze prijs won Dick Blom met de slagzin: “2022 wordt het jaar dat de meierblis lang mag nasmeulen en dat we weer ouwe sunder mogen speulen.”

De derde prijs werd gewonnen door Annette Barhorst. Zij won een Texelfeeling pakket, t.w.v. € 99,- met de slagzin: “2022 wordt het jaar dat we hopelijk geen lockdowns meer meemaken en click en collect uit de mode zal raken. Dat we geen bezorgoptexel.nl meer verlangen, en Kets zijn kippenpak aan de wilgen
kan hangen.”

De vierde prijs ging naar Lia Daalder. Zij won met de zin: “2022 wordt het jaar dat we met de kop in de wind en een rechte rug vooruit kijken en niet meer terug”, voor twee personen tapas eten bij Brasserie TX, t.w.v. € 65,
De vijfde prijs, een cadeaubon van Shoeby t.w.v. € 50,-, werd gewonnen door de familie Witvliet. Zij bedacht de zin: “2022 wordt het jaar dat nog onbeschreven voor ons ligt en we kennen nog niet het gewicht. In december volgt de balans; hopelijk kan iedereen dan terugkijken op een jaar met glans!”

Jenny van Lubek-Boers sleepte de zesde prijs binnen, een staafmixerset van Blokker. Dat deed ze met de zin: “2022 wordt het jaar dat de Texelaars echt verbinding maken met elkaar en we samen kunnen roepen: ‘Alle wegen en fietspaden zijn veilig en klaar!’”

Harry Ran won de zevende prijs: een fles TX jonge genever van Stokerij TX. Hij stuurde ons deze slagzin: “2022 wordt het jaar dat we als eilandtrouwe Texelaar blijven omzien naar elkaar.”

De achtste prijs werd gewonnen door Dick Groen. Hij won een TX scheepsbitter van Stokerij TX met de zin: “2022 wordt het jaar dat positief iets positiefs is.”

Ook bij het logospel waren er dit jaar maar liefst acht prijzen uit te reiken. Henk Slikker nam ook voor deze puzzel de verantwoordelijkheid van de uitreiking op zich. Geeske Scholtanus ging er met de hoofdprijs vandoor. Zij won een diner voor twee, inclusief een fles wijn en koffie of thee na, bij Grand Hotel Opduin.

De tweede prijs was een fles ‘ocean aged gin’ van Stoke-rij TX en werd gewonnen door Ron Boogaard. Margreet van Heerwaarden ging met de derde prijs naar huis, een cadeaubon van € 50,-, te besteden bij de Concurrent. De vierde prijs werd gewonnen door Anouk Huisman, een cadeaubon van Mantje, ook t.w.v. € 50,-.

Ria Kleinveld won de vijfde prijs, een heteluchtfriteuse van de Blokker. De zesde prijs, een pakket speciaalbier van Brouwerij TX, werd gewonnen door Arco van der Vis. Janette Lap won de zevende prijs, een bakplaat van de Blokker. De achtste prijs ging naar Monique Zijlstra, zij won een Jan van Haasteren-legpuzzel.