Afbeelding

Activiteiten voor de jeugd in de meivakantie

Laatste nieuwsberichten
Tijdens de meivakantie worden er in samenwerking met jongerenwerk LINK, jongerenwerk MEE&deWering, jongerenwerk Young4Ever en Team Sportservice diverse online en offline activiteiten aangeboden. Van bakken tot gamen tot sportief. Ook zijn er vier schatten verstopt in iedere gemeente.

Behalve de strijd om de Cake & Bake Cup voor de jeugd van 4 tot en met 21 jaar, die deze week al begint en waarover we al een bericht plaatsten, is er nog veel meer te doen.

Time Out 4 kids
Op woensdagmiddag is er altijd Time Out 4 kids. Van 14.00-16.00 uur een vrije inloop voor alle kinderen van 6 t/m 11 jaar. Kom gezellig langs om te knutselen, bakken of spelletjes spelen. Er is van alles te doen!

Among us
Op 30 april is er een Among us-toernooi voor alle Texelse jongeren van 7 jaar en ouder. De eerste ronde begint om 16.00 uur. Iedereen speelt minimaal een uur. Om 17.15 uur is de eerste ronde afgelopen. De winnaars vanuit deze ronde gaan door naar ronde 2. Die begint om 18.30 uur en gaat uiterlijk tot 20.30 uur door. Hoe lang je in de tweede ronde speelt hangt ervan af of je wint. Aanmelden is verplicht en er zijn aantrekkelijke prijzen te winnen. Dus: ben jij een crewmate of een imposter?

De Avondklok
Op maandag 3 mei wordt in Oudeschild het spel De Avondklok gespeeld. I.s.m. de buurtsportcoaches gebeurt dat voor de derde keer. Vind de verstopte schatten met GPS- coördinaten, maar pas ervoor op dat je geen BOA’s tegenkomt! De Avondklok is voor iedereen vanaf 7 jaar tot en met voortgezet onderwijs.

Fortnite
Op vrijdag 7 mei is er een online Fortnite-toernooi tussen Den Helder en Texel. Wie is er nu beter? Den Helder of Texel?

Jachtseizoen
Op de laatste zaterdag van de meivakantie wordt in samenwerking met Jeugdclub de Koog het bekende spel Jachtseizoen georganiseerd, voor alle Texelse jeugd van groep 7/8 en het voortgezet onderwijs. Het spel is in Nederland bekend geworden door StukTv op YouTube. Tijdens dit spel is een aantal mensen op de vlucht het is aan de jagers, de vluchters te vangen. Begin- en eindpunt is bij De Hof.

Virtuele vakantie en Geocaching
Tot slot kan de jeugd in de hele meivakantie nog de Virtuele vakantie of Geocaching doen. Voor meer informatie over alle activiteiten en aanmelding zie www.viralspot.nl (gebruik de link in de kolom hiernaast).

Informatie en aanmelding: http://www.viralspot.nl