Foto: Henk Cornelissen
Foto: Henk Cornelissen

POLL: Emmalaan, goed gedaan?

Laatste nieuwsberichten
De reconstructie van de Emmalaan heeft de tongen losgemaakt op het eiland. We hebben het hier over het gedeelte tussen het tennispark van Deuce en het gemeentehuis. Er zijn veel klachten over, omdat automobilisten er niet of nauwelijks fietsers kunnen passeren. Er is een brede middenberm gemaakt en de rijbanen zijn versmald. Daardoor zouden gevaarlijke situaties kunnen ontstaan.

Ook vanuit de gemeenteraad kwamen opmerkingen en wethouder Edo Kooiman heeft aangekondigd met deskundigen te zullen bekijken wat er aan de veiligheid kan worden verbeterd. Maar is het ook niet zo, dat automobilisten maar gewoon even moeten wachten, op dat stukje van een paar honderd meter, totdat ze fietsers weer wel kunnen passeren? Er geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.

Wat vindt u? Moeten automobilisten zich maar leren gedragen of moet de gemeente dat stuk weer overhoophalen, met alle kosten van dien? Reageer in onze poll van deze week. Wilt u er meer over kwijt, gebruik dan de knop onder dit artikel.