Afbeelding

POLL: Doet u mee aan ‘30 dagen gezonder’?

Laatste nieuwsberichten
De GGD heeft de maand maart opnieuw uitgekozen voor de actie ‘30 dagen gezonder’. Vorig jaar werd deze actie in Noord-Holland voor het eerst gehouden en het werd een groot succes.

Dertig dagen op tijd naar bed, niet snoepen, vegetarisch eten, dagelijks 10.000 stappen zetten of elke dag je smartphone een uurtje uit. Allemaal tegelijk hoeft niet, al zou dat volgens de organisatoren natuurlijk ideaal zijn. Het zijn voorbeelden, het ene wat eenvoudiger vol te houden dan het andere misschien, van wat mensen tot een gezondere leefwijze moet brengen. Je kunt kiezen uit de uitdagingen, als het ware. Ook als de maand maart voorbij is, want daar gaat het natuurlijk om. En ja, maart heeft 31 dagen maar dat bekt waarschijnlijk niet zo lekker, dus neemt u die er ook nog maar even bij. Zie voor meer informatie de link in de kolom hiernaast.

Hoe dan ook, ziet u er iets in, dertig dagen bewust bezig te zijn met een gezonder leefpatroon? Reageer in onze poll van deze week en wilt u er meer over kwijt, dan kan dat per e-mail aan redactie@texel-plaza.nl. Reageren kan tot en met dinsdag.


30 dagen gezonder: http://www.30dagengezonder.nl