Uitgebreid afhaal- en bezorgaanbod

Door Elisabeth Waverijn
Gepubliceerd: Woensdag 21 Oktober 2020, 14:32 uur
512 x bekeken
Voor de tweede keer dit jaar moesten alle horecagelegenheden vorige week hun deuren sluiten. Wanneer ze weer open mogen, is nog niet duidelijk. Er is wel meer steun vanuit de overheid voor deze sector beloofd, maar dat is helaas niet altijd genoeg om verliezen tegen te gaan. In maart kwamen ondernemers door het hele land daarom met creatieve alternatieven om toch hun business draaiende te houden. Ook nu zijn die weer snel opgepakt. Op Texel is er weer allerlei lekkers thuis te bestellen.

In de vorige lockdown werd flink gebruik gemaakt van de service die restaurants aanboden om eten thuis te laten bezorgen. Het bleek ook een goede manier om de horeca te steunen en thuis een soort restaurantsfeer te creëren. Voor mensen die normaal gesproken niet graag uit eten willen of kunnen, bleek het ook een mooie gelegenheid om iets lekkers in huis te kunnen halen.


Wat vindt u, moet het spontaan ontstane afhaal/bezorg-aanbod op Texel blijven bestaan, ook buiten de lockdown-periode? Reageer in onze poll; dat kan tot en met dinsdag. Wilt u er meer over kwijt, mailt u dat dan naar redactie@texelsemedia.nl.