Chantal duikt in De Koog het kappersvak in

Door Henk Cornelissen
Gepubliceerd: Donderdag 15 Oktober 2020, 12:00 uur
1156 x bekeken
Bij RTL4 is vanavond (donderdag) opnieuw een aflevering van ‘Chantal komt werken’ te zien, met een Texels onderwerp. Ditmaal begeeft de musicalster en presentator zich in Peters Kapsalon in De Koog. Peter van Sikkeleras en Cocky Penha, die er nog altijd ‘een stoel’ heeft, brengen Chantal er de fijne kneepjes van het kappersvak bij.

Het is in dit tweede seizoen van het succesvolle programma ook voor de tweede keer dat Chantal op Texel komt werken. De eerste aflevering, uitgezonden op 3 september, werd gedraaid op de Joost Dourleinkazerne op de Mok, waar Chantal meedeed aan een intensieve oefening, waarin een gijzelingssituatie werd gesimuleerd.


Spannende ervaring
De episode van vanavond is de zevende en laatste in deze reeks, die voor Chantal dus begint en eindigt op Texel. Voor Chantal werd ook deze dag een spannende, niet alleen voor haarzelf, maar ook voor de klanten van de kapsalon.

Uitgestelde uitzending
De beide afleveringen werden in februari al gedraaid en zouden al in het voorjaar worden uitgezonden. Door de uitbraak van de coronapandemie veranderde de programmering van RTL4 dusdanig, dat er geen ruimte meer voor was. Nadat de eerste storm wat was geluwd en RTL4 weer verder ging in de gebruikelijke programmering, werd besloten eerst de oude afleveringen van ‘Chantal komt werken’ te herhalen en na de zomervakantie de nieuwe uit te zenden. Die reeks komt vanavond dus aan een eind.
Formule 1-spel
Reacties (0)