Foto: Tumisu/Pixabay
Foto: Tumisu/Pixabay

POLL: Wat mag wel en wat niet? Snapt u het nog?

Laatste nieuwsberichten
De aankondiging van de versoepeling van de beperkingen in verband met de coronapandemie, die per 1 juli is ingegaan, viel mee. Er mag meer dan we hadden verwacht, maar er is toch ook verwarring ontstaan.

Je mag wel naar een café of restaurant, maar er moet te allen tijde anderhalve meter afstand worden gehouden tot mensen die niet met jou in hetzelfde huis wonen. In een café mag je niet dansen. We mogen daarentegen wel naar een sekswerker en in een vol vliegtuig zitten. We mogen ook naar een voetbalstadion, maar mogen daar niet schreeuwen of juichen. Het is vooral het hoe en waarom, dat mensen in verwarring lijkt te brengen. En dat is ook slecht voor - laat ons die term maar eens gebruiken - het draagvlak onder de bevolking.

Maar misschien begrijpt u het allemaal nog wel. Vandaar de vraag van deze week: ‘Wat mag wel en wat niet? Snapt u het nog?’ Dat willen we graag weten. Reageer daarom in deze poll; dat kan tot en met dinsdag. Wilt u uw stem toelichten of iets kwijt over het onderwerp, dan kan dat door een e-mail te sturen aan redactie@texelsemedia.nl.