Foto: Olaf Bröker/Pixabay
Foto: Olaf Bröker/Pixabay

Popelt u ook om uit eten te gaan?

Laatste nieuwsberichten
Vanaf maandag 1 juni, Tweede Pinksterdag, op het middaguur, mogen de cafés en restaurants weer open. Zij het gematigd, want er dient anderhalve meter afstand te worden gehouden van degenen die niet tot hetzelfde gezin behoren, met uitzondering dan weer van groepjes van twee, waarmee mogelijk aan niet samenwonende stellen tegemoet wordt gekomen.

Ingewikkeld, maar het is een begin. O ja, en binnen mogen we alleen worden bediend als we hebben gereserveerd en als we geen klachten hebben als die aan corona verbonden zouden kunnen worden. Als dat is afgehandeld, kunnen we ons in de gezelligheid storten.

Hebt u het gemist; de lunch, het borreluurtje, het etentje met uw familie, vrienden of collega’s? Gaat u meteen los op 1 juni? Hebt u al een wijntafeltje gereserveerd voor Tweede Pinksterdag? Staat u te popelen om uw dorst te lessen in een van de vele gezellige cafés op Texel, of om u weer eens te laten verwennen in een van onze vermaarde restaurants? Of is het afhalen of thuis laten bezorgen van maaltijden u zo goed bevallen, dat u daarmee liever doorgaat, als die diensten dan tenminste nog worden geleverd?

U kunt tot woensdag reageren op deze poll. Wilt u uw stem toelichten, dan doet u dat het beste door een mail te sturen naar redactie@texelsemedia.nl.