Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 17 Texel-Plaza

Steven van Vliet nieuwe eigenaar paviljoen Twaalf

Door Frank Grootemaat
Gepubliceerd: Donderdag 17 Maart 2016, 12:03 uur
6205 x bekeken
“Mijn droom was om ooit een eigen strandpaviljoen te beginnen. Fantastisch dat dit nu inderdaad gebeurt.”


De 31-jarige Steven van Vliet is de nieuwe eigenaar van het paviljoen bij Paal 12 nabij Den Hoorn, dat voortaan als strandpaviljoen Twaalf door het leven gaat. “Dat toont net even beter”, zegt de kersverse paviljoenbezitter. Vijf jaar was hij werkzaam als bedrijfsleider bij het paviljoen van René Jager. Behalve de naam veranderen er nog enkele zaken.

“Het bestaande podium wordt iets groter en daar komt een eetbar met tien krukken. Dat wordt een prachtige plek. Onze gasten kunnen hier knus zitten en hebben een vrij uitzicht over de andere gasten.” Ook de menukaart ondergaat een aantal veranderingen. “Die krijgt een wat meer Oosters en Aziatisch accent. Ook verse noodles komen op de menukaart te staan. Daarnaast wil ik gerechten maken met minder gangbare delen vlees, zoals buikspek. Daar kun je heerlijke gerechten van maken.”

Van Vliet streeft naar een kaart die wat minder standaard is. “Eigenlijk wil ik af van de gebruikelijke sateetjes en spareribs. We kijken even hoe dat loopt, want we houden natuurlijk wel rekening met de wensen van onze gasten. Ook ben ik aan het bekijken of we van de reguliere frisdranken gaan afstappen en betere, meer natuurlijke dranken van kleinere fabrikanten kunnen aanbieden. Ik denk daarnaast ook aan eigen ijsthees en limonades.”

Van Vliet bruist van de ideeën en kijkt uit naar het komende seizoen. Donderdagochtend was hij nog druk in de weer met de opbouw van het paviljoen. “We gaan zaterdag open. Het is nog even hard doorwerken, maar dat gaat ons lukken.”