Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

POLL: Een avondklok: moet dat nou echt?

Laatste nieuwsberichten
Het aantal coronagevallen daalt, maar nog niet snel genoeg. En dus zitten we voorlopig nog in een zware lockdown, met alle nare gevolgen van dien. De vaccinaties zijn begonnen, maar het duurt waarschijnlijk nog driekwart jaar voordat we allemaal zijn ingeënt en dus blijft waakzaamheid nodig.

Intussen is er angst voor de Britse mutant van Covid-19. Vooralsnog zijn er in Nederland niet veel gevallen van bekend, maar uit Groot-Brittannië en Ierland komen alarmerende berichten over de hoge snelheid waarmee deze variant om zich heen grijpt. En er zijn nog altijd onverstandige samenkomsten in het land. Daarom wordt een avondklok overwogen. Dat houdt in dat je ‘s avonds na een bepaalde tijd niet meer de straat op mag. Het RIVM is hierover een spoedadvies gevraagd en vrijdag neemt het kabinet, al dan niet demissionair, hierover een besluit.

Wat denkt u? Kunnen we dit er nog bij hebben? Reageer in onze poll van deze week via de link hiernaast. Wilt u er meer over kwijt, stuurt u dan een e-mail naar redactie@texelsemedia.nl.