BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
134611x bekeken
Assurantiekantoor Ab de Wijn is al 100 jaar een betrouwbare tussenpersoon op Texel. Wij zijn gespecialiseerd in advies en producten rond verzekeringen, hypotheken, financieringen en sparen. Zowel de particulier als de zakelijke markt is bij ons aan het juiste adres.
U kunt bij Ab de Wijn onder meer terecht voor zorg-, woonhuis-, inboedel-, auto-, reis-, rechtsbijstands-, aansprakelijkheids-, uitvaarts-, annulerings- en ongevallenverzekeringen. Ook voor advies bij sparen en hypotheken staan de medewerkers van Ab de Wijn voor u klaar.
Over sommige zaken in het leven wil je niet te veel nadenken: die moeten gewoon goed geregeld zijn. Ab de Wijn geeft u graag dat stukje zekerheid met een betrouwbaar en persoonlijk product. Aarzel niet om bij ons binnen te stappen, of maak een afspraak voor een gesprek. Wij adviseren u graag.
Ab de Wijn werkt met een enthousiast team van zes mensen. Ieder heeft zijn specialiteit en vakkennis. Of het nu gaat om verzekeringen, sparen of hypotheken: u kunt voor uiteenlopende financiŽle producten bij ons terecht. Wat ons team deelt, is enthousiasme voor het vak en grote betrokkenheid.
Assurantiekantoor Ab de Wijn
Bernhardlaan 188
1791 XJ Den Burg
T: 0222-312315

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.
Voor noodgevallen zijn wij altijd bereikbaar.