BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
220404x bekeken
Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak in Den Burg. De winkel, met ruim 650 m2 vloeroppervlakte, is gelegen in hartje centrum en wordt gerund door Ingmar Moerbeek. De winkel is goed bereikbaar er zijn parkeermogelijkheden voor de deur aanwezig, ook voor mindervaliden.
Modehuis Moerbeek staat bekend om de goede kwaliteit en de veelzijdigheid van het assortiment. Ieder seizoen hangt er een mooie, met smaak en precisie samengestelde, collectie bestaande uit meer dan 60 bekende merken. Ook hebben wij een zeer uitgebreide outdoor dames- & herencollectie van Regatta!
Zoekt u iets voor een speciale gelegenheid, of gewoon voor iedere dag? Ons aanbod varieert van kostuum tot korte broek en van trendy jeans tot bijpassende accessoires zoals riemen, shawls en bijoux.
Modehuis Moerbeek is een echte speciaalzaak met een persoonlijke benadering en een eerlijk advies. In onze winkel kunt u op uw gemak rond kijken in onze collecties. Aan de grote tafel kunt u en/of uw partner plaats nemen om, eventueel onder het genot van een kopje thee of koffie, even uit te blazen.
Modehuis Moerbeek is een moderne dames- en herenmodezaak met een lange historie. Het bedrijf is ruim 100 jaar geleden opgericht en inmiddels een begrip op Texel.
Wij hebben een coupeuse die alle verstelwerkzaamheden verzorgt. Tevens kunt u bij ons terecht voor het laten stomen van uw kleding. Jaarlijks organiseren wij acties zoals 'modeflitsen', koopmiddagen en - avonden en uitverkoopavonden. Schrijf u in op onze nieuwsbrief op www.modehuismoerbeek.nl.
Damesmerken o.a.: Opus, Elvira,Poools,Bloomings, Oui, Question, Gardeur, Toni,Para Mi, Rosner, Gerry Weber, Roberto Sarto, Creenstone, Milo, District, Rino&Pelle. Herenmerken o.a.: Vanguard,Fynch-Hatton, Regatta, Baileys, Culture, Marvelis, Giordano, Meyer, San Siro, Donar en Bluefields
Modehuis Moerbeek
Parkstraat 4-8
1791 CA Den Burg
T: 0222-313393

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 09.30 - 18.00 uur.
Zaterdag van 09.30 - 17.00 uur.

U kunt op de hoogte blijven van onze koopzondagen via onze facebook pagina.