BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
226910x bekeken
Doenes is een winkel waar u van alles kunt dóen op het gebied van décopatch, 3D printen en txlbot (zelf te maken robotjes).
Bij Doenes kunt u terecht voor txlbot pakketjes om zelf een robot te maken en voor décopatch materiaal en figuren. Ook kunt u de workshops txlbot en décopatch bijwonen. En met de 3D printer en een tablet uw eigen robot maken en bijvoorbeeld een pasfoto printen.
Décopatch laat zich het beste omschrijven als het versieren van voorwerpen met gekleurde velletjes papier. U kunt kiezen uit vele soorten papier en zo mogelijk nóg meer voorwerpen om te bewerken. Door de speciale lijm/lak krijgt het voorwerp een glanzende en beschermende laag.
In de winkel kunt u spontaan aanschuiven om met décopatch te werken of om een txlbot te maken. Bij Doenes kunt u terecht voor gezellige, creatieve workshops, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat.
De workshops duren 1,5 tot 2 uur en worden gegeven door Marjon Bruins. Na reservering ontvangt u een e-mail ter bevestiging.
Iedereen, jong en oud, kan meedoen aan de workshops. Onze slogan is niet voor niets: creatief voor iedereen! Na de workshop gaat u naar huis met een uniek versierd voorwerp, een stoere txlbot of misschien wel een 3D print. Leuk als decoratie of om er iemand anders blij mee te maken.
doenes
Weverstraat 45
1791 AB Den Burg
T: 06-43103848

Openingstijden
Geopend van 11.00 - 17.00 uur.
Zondag gesloten.

E-mail voor meer informatie naar Marjon Bruins en William de Smet: info@doenes.nl.