BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
179580x bekeken
Fa. Z. Graaf is een verfwinkel, wooninrichting, woonaccessoires en lijstenmakerij in Den Burg en al jaren een begrip op Texel. In de winkel verkopen wij verf, behang, glas, gordijnen, lijsten en woonaccessoires
De verfafdeling beschikt over een ruim assortiment verfsoorten. Door de aanwezigheid van twee mengmachines, is het mogelijk om alle kleuren te leveren. Wij helpen u graag met deskundig advies. Ook zijn er naast kleurenwaaiers drie grote kleurenselectors aanwezig die u kunnen helpen bij uw keuze.
Naast de reguliere verfartikelen, hebben wij kunstschilderartikelen. Onze behang- en gordijnstoffencollectie bestaat uit allerlei kleuren, materialen en dessins. Gordijnen worden op maat gemaakt.
In de lijstenmakerij kunt u met elk item dat een lijst nodig heeft bij ons terecht. De afdeling woondecoraties wordt wekelijks aangevuld en sluit aan op de trends. Naast woondecoraties zijn posters en canvasdoeken met Texel-foto/'s verkrijgbaar. Zie hiervoor ook de webwinkel
Het familiebedrijf Z. Graaf is in 1902 opgericht door Zacherias Graaf. Zacherias begon met het schildersbedrijf, dat inmiddels is uitgegroeid tot het huidige bedrijf.
Fa. Z. Graaf heeft een webshop waar diverse woonaccessoires worden verkocht: van kandelaars tot fotolijstjes, van meubels tot beelden en van spiegels tot klokken.
Merken verf: o.a. Sikkens, Flexa, Wyzonol, Pure, Sigma, Durinex, Hermadix, Koopmans, Alabastine. Kunstschilderartikelen: Talens, Winsor & Newton, Colart. Behang en gordijnstoffen: Eijffinger, DDept, Vriesco, Pip. Vloerlakken: o.a. Cetabever, Glitsa, Osmo. Zonwering: Luxaflex, Vriesco.
Z. Graaf
hogerstraat 9
1791 CH Den Burg
T: 0222312305

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur