BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA

TESO: Extra afvaarten en vervoer gevaarlijke stoffen

Elisabeth Waverijn
Gepubliceerd: 04 augustus 2020
234 x bekeken
Deze week zet TESO elke dag een extra boot in.

Extra afvaarten Dinsdag 4 t/m vrijdag 7 augustus vanaf de Texelse afvaart van 9.30 uur t/m de Helderse afvaart van 16.00 uur. Zaterdag 8 augustus vanaf de Texelse afvaart van 8.30 uur t/m de Helderse afvaart van 15.00 uur. Zondag 9 t/m donderdag 13 augustus vanaf de Texelse afvaart van 9.30 uur t/m de Helderse afvaart van 16.00 uur.

Vervoer gevaarlijke stoffen Op maandag 10 augustus is een gevaarlijke stoffen afvaart gepland om 10:00 uur vanuit Den Helder en om 13:00 uur vanaf Texel. Op deze afvaarten worden geen passagiers meegenomen.

Bijzonderheden Passagiers wordt verzocht in de auto te blijven tijdens de overtocht. Fietsers en voetgangers wordt verzocht zich zoveel mogelijk te verspreiden over de salon en de buitendekken. Zowel bij het aan als het van boord gaan, wordt de voetgangers en fietsers verzocht rechts aan te houden. Hierdoor kan iedereen de geadviseerde 1,5 meter afstand houden. Bij TESO is een niet-medisch mondkapje verplicht. De maatregel geldt op de schepen en het hele terrein. Reizigers wordt verzocht het mondkapje tijdig op te zetten.

Wachttijden Kijk voor actuele informatie over wachttijden op de website TESO.nl of op Twitter: @BootTexel.
Dienstregeling
Den Helder - Texel
Vertrek op het halve uur.
Aankomst op het hele uur.
Laatste boot om 21.30 uur.

Texel - Den Helder
Vertrek op het hele uur.
Aankomst op het halve uur.
Laatste boot om 21.00 uur.