Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza
BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA

TESO: Extra afvaarten en vervoer gevaarlijke stoffen

Elisabeth Waverijn
Gepubliceerd: 21 december 2021
336 x bekeken
Extra afvaarten Vrijdag 24 en maandag 27 december vaart de extra boot elk half uur vanaf de Texelse afvaart van 9.30 tot en met de Helderse afvaart van 16.00 uur.

Vervoer gevaarlijke stoffen Op maandag 27 december is een gevaarlijke stoffen afvaart gepland om 10.00 uur vanuit Den Helder en om 13.30 uur vanaf Texel. Op deze afvaarten worden geen passagiers meegenomen. Dienstregeling feestdagen De eerste afvaart vanaf Texel is op eerste kerstdag om 8.00 uur en vanaf Den Helder om 8.30 uur. Ook op nieuwjaarsdag wordt een zondagdienst gevaren. Op oudjaarsavond, 31 december, vervalt de laatste afvaart van Texel van 21.00 uur en van Den Helder van 21.30 uur.

Coronamaatregelen Passagiers wordt verzocht in de auto te blijven tijdens de overtocht en fietsers en voetgangers zich zoveel mogelijk te verspreiden over de salon en de buitendekken. Zowel bij het aan als het van boord gaan, wordt de voetgangers en fietsers verzocht de rechterkant aan te houden. Hierdoor kan iedereen de geadviseerde 1,5 meter afstand houden.

Wachttijden Kijk voor actuele informatie over wachttijden op de website TESO.nl of op Twitter: @BootTexel.
Dienstregeling
Den Helder - Texel
Vertrek op het halve uur.
Aankomst op het hele uur.
Laatste boot om 21.30 uur.

Texel - Den Helder
Vertrek op het hele uur.
Aankomst op het halve uur.
Laatste boot om 21.00 uur.