Agenda 31 maart 2018

Vanaf 22.00 uur treden The Fortunate Sons op in Café de Kuip in De Koog.
Van 14.00 tot 16.00 uur organiseert het Keukencentrum een gratis kookdemonstratie met het thema Pasen. Er worden lekkernijen gemaakt met gebruik van keukenmachines en artikelen uit de kookwinkel. Kom kijken en proeven; iedereen is van harte welkom! Keukencentrum/Kookwinkel Texel, Bernhardlaan 186, Den Burg. T: (0222) 312447. Zie I: www.keukencentrumtexel.nl.
In de Hoornder kerk begint om 15.30 uur een uitvoering van de Johannes Passion van Bach door 'Consort de kleine Johannes'. Slechts 6 stemmen per zanggroep en een klein instrumentaal ensemble o.l.v. Bach-specialist Gerrit Maas. Korter dan de Matthäus, maar niet minder dramatisch. Kaarten (€ 20,-) bij de VVV en Nauta Boek in Den Burg. Online via www.texel.net.
Galerie en Beeldentuin De Weezenplaats is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op een van de mooiste plekjes van Texel aan de voet van de Hoge Berg. Doolhof 3, hoek Skillepaadje. Fietsknooppunt 42. Voor meer informatie: www.deweezenplaats.nl. Betaalbare bronzen beelden met een verhaal.
Expositie Keramiek aan Zee, bij Kittie Markus. Te bezichtigen op zaterdag 31 maart, zondag 1 april en maandag 2 april. Krimweg 48, De Cocksdorp.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.