Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/texelplaza.nl/httpdocs/includes/include_config_paths.php on line 21 Texel-Plaza

Agenda 26 juli 2021

Iedere maandag grote rommelmarkt in Den Hoorn (aan de Witteweg). De verkoop duurt van 11.00 tot 16.00 uur. Opbrengst t.b.v. het Hoornder kerkje.
In het centrum van Den Burg is van 8.00 tot 13.30 uur markt.
“Zin in een vers kopje thee? U bent dagelijks welkom om een gratis kopje thee bij ons te drinken in onze theebar, met prachtig uitzicht op de Roggesloot. Wij hebben meer dan 30 soorten thee en schenken iedere dag een andere smaak.” Pier 53, Postweg 215 De Cocksdorp.
Van 14.00 uur tot 16.30 uur kunt u voor het komende transport van stichting Hulp Oost-Europa Texel, kleding, kinderkleding en schoenen, linnengoed en beddengoed inleveren in de loods aan de achterkant van Maricoweg 5. U komt hier door de Maricoweg te vervolgen naast T.C.A. en bij de splitsing links af, daarna doorrijden tot het einde van de weg. Op andere tijden kunt u de kleding deponeren in de container, die voor het hek staat.
Met de groep trek je, lopend over het strand, het net door de branding. Altijd spannend wat je gevangen hebt! Na het bekijken wordt de vangst natuurlijk teruggezet in zee. Info en boeken op www.ecomare.nl/excursies. Aanvang: 10.00 uur.
Onze ervaren schippers kennen de geulen als hun broekzak en weten de mooiste plekjes op het wad te vinden. Zij nemen u graag mee voor een bijzondere tocht naar de zandbank. De gidsen vertellen over het leven op de bodem van de Waddenzee. Voor kinderen hebben we schepnetten en emmers. Na een klein uurtje op het wad gaan we weer aan boord. U kunt bij mooi weer kiezen om op blote voeten te gaan, of neem een stel extra schoenen mee die smerig mogen worden van het slik. Informatie of reserveren I: www.waddenveer.nl of T: 06 13524734. Aanvang: 15.45 uur.
Schilderen aan zee! Doe mee met een geheel verzorgde watercolour workshop aan het strand. Een relaxte en gezellige workshop met illustrator Malou Zuidema. Verwacht praktische en persoonlijke schildertips. Voor creatievelingen van elk niveau. Donderdagochtenden, Strandpaviljoen Paal 9. Inclusief: alle schildermaterialen, koffie en huisgemaakte appeltaart. Vooraf reserveren: www.creatieveworkshopstexel.nl. T: 06-12948318.
Loop over de bodem van de zee en ontdek wat er allemaal leeft in het slik. Info en boeken op www.ecomare.nl/excursies. Aanvang: 16.15 uur.
De molenaars zijn van 13.30-16.00 uur aan het werk op molen De Traanroeier. Ze laten de wieken draaien en vertellen graag over de monumentale, nog werkende graanmolen. De molen staat op het buitenterrein van Museum Kaap Skil en is via het museum te bezoeken.
| 1 2 | volgende > | >>
Resultaten per pagina:
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.