Agenda 25 december 2019

Wij verkopen tussen 10.00 en 12.00 uur Texels lams- en rundvlees. Ook mag u een kijkje nemen bij onze koeien en kalfjes. Boerderij Hoogvliet, Nieuwlanderweg 101. T: (0222) 317908. I: www.boerderijhoogvliet.nl.
Om 14.00 uur start een demonstratie waarbij u de kans krijgt uilen en roofvogels van dichtbij te bewonderen. Texel Zoo, Schorrenweg 20, nabij Oosterend. T: (0222) 318364.
Vanaf 16.00 uur wordt er in de Doopsgezinde kerk aan de Kogerstraat het kinderkerstfeest gevierd bestemd voor alle Texelse kinderen en hun familie.
Arie Abbenes, voorheen stadsbeiaardier van Utrecht, zal kerstmuziek ten gehore brengen uit Duitsland, Frankrijk en Italië. Verbindende teksten en toelichting worden gesproken door Phili Welten, zodat er een onderhoudend totaalprogramma van één uur geboden kan worden. Aanvang 15.00 uur. Toegang is vrij, maar een blijk van waardering wordt bij de uitgang zeer op prijs gesteld.
Vandaag is Juttersmuseum Flora ook geopend. Ontdek het maritieme heden en verleden in ons museum met een collectie van meer dan 80 jaar jutten. Luister naar stoere juttersverhalen en bekijk de diverse exposities. In de sfeervolle ruimtes worden doorlopend films vertoond over o.a. scheepsstrandingen, de containervaart en de KNRM. Juttersmuseum Flora, Pontweg 141 a, De Koog. I: www.juttersflora.nl.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.