Agenda 19 december 2019

Gasten en belangstellenden kunnen van 13.45-16.00 uur meespelen. Jeu de boulesclub Den Burg, Slingerweg 40. Spelmateriaal is aanwezig. Kosten: € 2,-. I: www.jeudeboulesclubdenburg.nl.
Om 14.00 uur start een demonstratie waarbij u de kans krijgt uilen en roofvogels van dichtbij te bewonderen. Texel Zoo, Schorrenweg 20, nabij Oosterend. T: (0222) 318364.
In De Buureton, Beatrixlaan 43 in Den Burg, begint om 13.30 uur de wekelijkse klaverjasmiddag. Er wordt gespeeld zonder vaste maat. Graag om 13.20 uur aanwezig zijn. Inschrijfgeld: € 1,50.
BirdingTexel organiseert een twee uur durende excursie door een uniek natuurgebied. U maakt kans op het zien van vele fraaie vogelsoorten. Aanvang: 9.30 uur op de parkeerplaats van Café-Restaurant ‘De Slufter’ aan de Slufterweg. Kosten: € 15,- p.p. Verrekijkers gratis beschikbaar. Maximaal tien deelnemers. Reserveren op I: www.birdingtexel.com of via T: 06-22494483.
Vanaf 19.00: aandacht voor de maan, meteoren, sterrenstelsels, sterhopen, nevels en de planeten Venus, Uranus en nog een glimp van Jupiter en Saturnus. Alléén bij helder weer. Voor deelname: Kijk vanaf 18:00 uur op www.oriontexel.nl ( het laatste nieuws ). Locatie: Ecomare, Toegang: € 2,- p.p., donateurs en OSG-leerlingen gratis.
De koren De Waddenvogels en het Visserskoor geven op donderdag 19 december een kerstconcert in de Zeemanskerk te Oudeschild. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis. Wel wordt er gecollecteerd ten bate van de Zeemanskerk. In de pauze is er koek en zopie. Het is voor de tweede keer in de historie dat de beide koren dit concert geven. Drie jaar geleden gebeurde het voor het eerst en werd het een groot succes. De kerk was toen feitelijk te klein om alle belangstellenden een behoorlijke plaats te bieden. Wie er niets van wil missen wordt derhalve aanbevolen op tijd te zijn.
In de Texel 94 kantine (De Kletskeet), Haffelderweg 46 Den Burg is er een Klaverjas Kerstdrive. Start om 20.00 uur. Inschrijven kan ter plekke. Er zijn veel mooie prijzen te winnen!
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.