Agenda 19 maart 2018

Gemeente Texel organiseert een speciale verkiezingsavond in het gemeentehuis in Den Burg, voor Texelaars die moeite hebben met stemmen, bijvoorbeeld mensen met een beperking. Stel vragen aan de politici, oefen met een stemformulier en luister naar wat de partijen voor Texel en jouw doelgroep willen betekenen. De avond begint om 19.00 uur en wordt gepresenteerd door Matthy Zegers en Henk Slikker.
MEE & de Wering en KopGroep Bibliotheken organiseren in maart belastingspreekuren in de bibliotheek. Mensen worden daar geholpen met aangifte doen of het online aanvragen van toeslagen. De service is gratis en men hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Bezoek aan het belastingspreekuur (tussen 10.00-12.00 uur) kan alleen op afspraak, via T: (0222) 312743. Meer info op www.kopgroepbibliotheken.nl.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.